Process & product development

De specialisten van Process & Product Development houden zich bezig met – de naam zegt het al – het ontwikkelen van nieuwe producten en bijbehorende processen. Hier krijgen productinnovaties een gezicht. De afdeling bestaat uit drie onderdelen.

Bij het onderdeel Paper & Process Technology horen de collega’s van QESH – die zorgdragen voor continue kwaliteit – en ook het laboratorium, waar we onze molded en smooth fiber doorontwikkelen en perfectioneren.

Onze process engineers en functioneel specialisten vormen het tweede onderdeel. Laatstgenoemden zijn gespecialiseerd in een heel specifiek gedeelte van het productieproces, zoals energie- en droogtechnieken of het verminderen van watergebruik. De functioneel specialisten worden direct ondersteund door trainees en studenten die onderzoek doen vanuit onze Academy.

Product & Tooling Development maakt de afdeling compleet. Deze collega’s werken aan concrete klantvragen, welke door Incremental Innovation in eerder stadium zijn uitgewerkt in een businesscase. Het duurzame dekseltje op je beker bij Fast food restaurant? Hier ontwikkeld!

laboratorium-huhtamaki-