Deployment

Deze afdeling zorgt ervoor dat alles wat bedacht is, ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. De afdeling Deployment bestaat uit vier onderdelen:

-      Sales Department

-      Purchase

-      Service Department

-      Fiber Center

Ons Sales Department verzorgt de verkoop en contracten met onze opdrachtgevers, maar is ook verantwoordelijk voor Spares & Transport. Dat wil zeggen dat bijbestellingen, maar ook het transport van nieuwe onderdelen en machines hier geregeld wordt. De meeste gaan naar het buitenland, meestal per schip. Een logistieke operatie waar vaak tientallen zeecontainers maar ook vrachtwagens mee gemoeid zijn. Het team Spares & Transport zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Van de juiste papieren, vrachtwagens tot de vergunningen; alles wordt geregeld en op het juiste moment bij elkaar gebracht. Uiteraard werkt dit team nauw samen met de logistiek coördinator vanuit het Technical PMO.

Purchase zorgt ervoor dat alle technologie en grondstoffen voorhanden zijn om de beste verpakkingen en machinelijnen te ontwikkelen. Purchase overlegt, onderhandelt en sluit alle grote inkoopcontracten af. Inkoop van machineonderdelen tot aan de gerecyclede papierpulp waarmee Huhtamaki de wereld voorziet van duurzame verpakkingen. En groeit de vraag sneller dan voorzien? Geen probleem: Purchase zorgt ervoor dat er afspraken klaarliggen met machinefabrieken die aan onze kwaliteitseisen voldoen. 

Onze machinelijnen gaan de hele wereld over. Collega’s van het Service Department gaan met ze mee. Want een state-of-the-art machinelijn ontwikkelen is één, deze op de juiste manier implementeren is twee. Een specialistische en belangrijke klus. Onder leiding van onze installation supervisor leveren we onze lijnen en modules turnkey af bij de klant. Dat betekent dat we de volledige implementatie op locatie begeleiden. Dat doen we samen met lokale specialisten en natuurlijk de eindgebruikers. Binnen onze vestiging werkt het Service Department veel samen met Engineering en natuurlijk de andere onderdelen van Deployment.

Last but not least: ons Fiber Center. We openden dit splinternieuwe onderdeel in 2019. Het is een testcentrum, proeffabriek en assemblagehal in één. Hiermee zijn we hét R&D centrum geworden van Huhtamaki wereldwijd. Iedereen met een passie voor techniek haalt hier z’n hart op. Want het Fiber Center is de plek waar zowel nieuwe machines als onze verpakkingsoplossingen tot wasdom komen. Van composteerbare koffiedekseltjes en maaltijdverpakkingen, tot eierdoosjes in nieuwe soorten en maten. De komende jaren zullen meer en meer producten een verpakking van ons duurzame fiber krijgen. En dus wordt de rol van ons Fiber Center alleen maar groter.

verkoop-huhtamaki-